dimarts, 1 de gener del 2013

VOS PRESENTE A TONET I LA SEUA FAMÍLIA



Des de fa aproximadament un mes que estic treballant amb la dibuixant d'Alzira Empar Piera en un nou projecte, es tracta d'una col·lecció de llibres destinada als primers lectors i en el que a través de Tonet, un xiquet de cinc anys, i de la seua família, els més menuts aniran coneixent no tan sols el món més pròxim: el de la casa, el del col·legi o el del barri, sinó que a través de les aventures de Tonet aniran més enllà descobrint diversos aspectes de la societat i el país en el que viuen.
Tonet és un xiquet inquiet i amb una gran imaginació al qual li agrada jugar amb una espasa de fusta que li ha regalat un oncle fuster, però també li agrada escoltar les històries que li conta el seu avi Pasqual. La seua família és una mica especial ja que el seu pare, Babacar, va nàixer al Senegal i la seua mare, Roser, és valenciana. Té també una germaneta a la que li diuen Martina i amb ells viu un gat al que anomenen Torró.

Ja tenim el primer títol de la col·lecció enllestit i comencem a treballar en el segon, estic molt il·lusionat. D'ací uns dies vos contaré més coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada