diumenge, 12 de desembre del 2010

TERTÚLIA-COL·LOQUI SOBRE LA MALEDICCIÓ DEL SILENCI


Organitzada pel Voluntariat pel Valencià el matí del dissabte 11 de desembre de 2010, a la seu de la Societat Coral El Micalet, tingué lloc una tertúlia-col·loqui sobre la novel·la La maledicció del silenci de Manel Alonso que va comptar amb la presència de l’autor.
L’acte va estar presentat per l’editor Ricard Perís, el qual en primer lloc va explicar els objectius del Club Lector de Voluntariat pel Valencià i en segon lloc introduí als present en l’obra i la bibliografia de l’autor.


A la tertúlia col·loqui participaren aprenents i voluntaris que prèviament havien llegit la novel·la i fins i tot abans havien assistit a un taller de lectura en veu alta. Tots ells s’interessaren sobre diversos aspectes de la creació literària com ara com s’estructura una novel·la, o d’on i com naixen els diversos personatges que apareixen. Va ser una trobada amena i directa que es va tancar amb una xarrada informal davant d’una picadeta al bar de la Societat Coral El Micalet.




1 comentari:

  1. Va ser molt interessant, Manel, extravertit i proper, a més de parlar sobre el llibre ens va explicar anècdotes sobre el seu Macondo particular "Pouet".
    Despès, a la picaeta, conversa entre amics. Gràcies Manel.

    ResponElimina